Tietoa yrityksestä:

Siiveli on pääkaupunkiseudulla toimiva monipuolinen siivous- ja arkiapupalvelu, jonka perusti Julia Tattari vuonna 2022. Olemme pienyritys, jossa työskentelee viisi ahkeraa työntekijää. Missiomme on helpottaa asiakkaidemme arkea tarjoamalla korkealaatuisia kodin palveluja. Asiakastyytyväisyys on meille ykkösprioriteetti, ja siksi panostamme erinomaiseen laatuun ja täsmällisiin aikatauluihin. Valitse meidät, kun haluat luotettavaa ja ammattitaitoista apua kotisi siivouksessa ja arjen askareissa.

Julia Tattari


Hei, olen Julia, Siivelin perustaja. Puhtaus ja ihmisten auttaminen ovat intohimoni. Nautin siitä, että voin helpottaa asiakkaideni arkea tarjoamalla heille puhtaan ja järjestetyn ympäristön, joka edistää hyvinvointia ja vähentää stressiä. Minulla on laaja kokemus siivousalalta ja yrittäjyydestä, ja panostan täysillä asiakkaiden tyytyväisyyteen.

Olen valmistunut lukiosta ja työskennellyt monen vuoden ajan erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä, muun muassa Volvolla assistenttina, pankissa ja Stockmannilla. Lisäksi olen asunut puoli vuotta Yhdysvalloissa ja tarjoan mielelläni palvelua myös englanniksi.

Siivelin perustamisen taustalla on haluni auttaa ihmisiä ja tuoda heille iloa puhtauden kautta. Jokainen asiakas kohdataan kunnioituksella ja yksilöllisesti, jotta heidän arjestaan tulisi helpompaa ja miellyttävämpää. En malta odottaa, että pääsen auttamaan juuri sinua!